Úvodní turnaj Osadního Tenisového Žebříčku (OTŽ)

17.05.2011 08:36

 

Ahoj osadníci a osadnice, sportovci.

 V neděli 22.5. od 10 hodin se sejdeme na kurtech a po rozpočítání se sehraje úvodní turnájek v tenise, abychom stanovili pracovní pořadí pro hraní Osadního Tenisového Žebříčku (OTŽ). Ti co se ho nezúčastní se mohou kdykoliv přidat. Budou zařazeni na poslední místo, ale nic se neděje, do konce června lze vyzývat kohokoliv, kýmkoliv bez ohledu na postavení v žebříčku, takže se to snad výkonnostně srovná.. Od července jedeme naostro a bude se moci vyzývat pouze o 1 nebo 2 místa nad svým postavením. Pokud níže postavený porazí výše postaveného, obsadí jeho místo a vše pod ním se posune o 1 místo dolů.

Kdo nebude hrát 30 dnů, klesne o 1 místo, kdo nebude hrát 60 dnů klesne na konec. Aby takto nebyli vyautováni hráči z horních pater, mohou oni směrem dolů vyzývat koho chtějí.

Lze hrát i mimo osadu. Hrají muži i ženy dohromady. Věk nerozhoduje. Minimální zápas je na 1 set.

Na konci sezóny (se ještě dohodneme) uděláme závěrečný turnaj Masters a vyhlásíme vítěze v kategoriích mužů, žen a uvidíme zda nějací dorostenci nebo senioři.

Podrobné pravidla dohodneme po turnaji a vyvěsí se u boudy.

 Přihlášky na úvodní turnaj (lze se i prostě dostavit) a následně přistoupení do žebříčku hlaste na můj mail: kalina.jarda@volny.cz nebo sms na 737 62 67 68. Nevolejte, už si nic nepamatuju.

 Za „přípravný“ výbor Kalina, Pomr sepsal Jarda

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.